Charge Amps

Smarta laddstationer med hög nivå av mjukvaruteknik och användarvänlighet

Vi installerar alla högkvalitativa, svenska laddstationer från CHARGE AMPS som redan är förberedda för morgondagens laddbara bilar och för den nya tekniken. Laddstationerna testas kontinuerligt för att fungera perfekt i ett utmanande klimat och uppfyller alla tekniska säkerhetsnormer och standarder för en trygg laddning. Sedan 2021 är vi stolta över att ha fått förtroendet från CHARGE AMPS att vara deras officiella servicepartner i hela Sverige. Vi servar således alla Charge Amps laddstationer, oavsett vilket företag som har utfört installationen.

Charge Amps Aura

En laddstation med dubbel laddkapacitet

Charge Amps Aura är en laddstation i toppklass som med två 22 kW-uttag är en perfekt lösning för hemmet eller platsen där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt.  Svensk stilren industridesign som laddar din elbil samtidigt som den bidrar till en mer hållbar värld.

Inklusive teknisk information

Charge Amps Halo

En smart laddstation att komma hem till

Genom smart mjukvara hjälper Charge Amps Halo dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. Genom sin stilrena design i återvunnet aluminium, guidande LED-belysning och flexibla laddkabel som är böjbar ner till hela -25°C är det en komplett laddstation skapad för vårt hårda nordiska klimat.

Inklusive teknisk information