Är ni laddade för framtiden?

✓ 3-5 års garanti
✓ Offert inom 48 tim
✓ Gedigen referenslista
✓ ABT 06 Garantier
✓ Faktureringstjänst

Bekymmerfri helhetslösning för installation av laddstationer för bostadsrätter,samfälligheter och företag. Möt framtiden med smarta, kundanpassade och högkvalitativa laddstationer från Sverige.

Just nu

1 %

statligt bidrag!

Vi vill uppmärksamma er om att bostadsrättsföreningar, samfälligheter, företag eller fastighetsägare får för tillfället 50% bidrag som investeringsstöd från Naturvårdsverket.

Det är lätt att ansöka om bidrag och handläggningstiden är relativt kort. 

Regeringen har med detta bidrag som målsättning att stötta utvecklingen av framtidens infrastruktur och bemöta ett alltmer växande behov av laddstationer för elbilar och hybrider.

Läs mer om hela processen HÄR

Vi garanterar en trygg, skräddarsytt och bekymmerfri helhetslösning för installation av laddstationer !

Vi har specialiserat oss genom totalentreprenad (ABT06)för installation av laddstationer som innebär att ni redan från början kan överlämna allt ansvar till oss. Vårt professionella team sköter hela processen med kundens behov i fokus!  Målsättningen är att säkerställa en sorgfri, skräddarsydd och framtidsorienterad laddning för alla kunder. Team El Bil Box arbetar därför ständigt med att utveckla smarta och kostnadseffektiva lösningar. Vi arbetar med högkvalitativa svenska och norska produkter som innehåller den senaste tekniken och kännetecknas av säkerhet, tillförlitlighet och användarvänlighet.

Vi utför även installationer för privatkunder men vänder oss huvudsakligen till bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag som vi har en gedigen erfarenhet med. Vi är yrkes stolta över att kunna uppvisa många goda referenser från våra tidigare kunder. 

3-5 års garanti

1-5 års fri service

Offert inom 48 tim

Stöd vid bidragsansökan

Avläsnings och faktureringstjänster

ABT 06 försäkring

Från budgetoffert till första laddningen

Vi hjälper dig från början till slut

Budgetoffert / besiktning

Få en förbehållslös offert! Den ger en prisuppfattning och den krävs för ansökan om bidrag hos Naturvårdsverket. Ni kan få en offert genom att boka ett besiktningsmöte med oss eller samtal/mail, då ni behöver svara på några frågor kring just er anläggning och era behov. Kostnadsfritt såklart!

Styrelsen går vidare med offerten

Styrelsen har valt att gå vidare. Vi bokar ett besiktningsmöte (om det inte har ägt rum tidigare) och försäkrar oss på plats att vi har alla detaljer samt börjar planeringsprocessen tillsammans med er. Ni får en slutgiltig offert som är bindande.

Kontrakt

När vi kommit överens och offerten är godkänd fortsätter planeringsarbetet för oss vi informerar er och era medlemmar om allt som är viktigt för er kring starten och genomförandet av installationsprocessen.

Överlämning

När alla medlemmar har fått informationen och i samband att installationen ska påbörjas överlämnar ni diverse nycklar och fjärrkontroller (garage) för att vi ska kunna påbörja arbetet hos er.

Installation

Installationen påbörjas enligt era önskemål och schema. Våra professionella elektriker arbetar nu på er anläggning.

Möt framtiden - Första laddningen

Efter avslutad installation- och lastbalanseringsarbete samt återställning och programmering bokar vi en tid för överlämning. Vi visar hur laddstationer fungerar, överlämnar eventuella taggar, svarar på alla era frågor samt lämnar tillbaka alla nycklar/fjärrkontroller.

Charge Amps Aura (Lillhagen Göteborg)
Charge Amps Aura (Mölndal Göteborg)

Offert inom 48 timmar! Kontakta oss direkt eller boka ett möte så hörs vi snart!