Ladda Upp för Äventyret:

DC-Laddare hos ElBilBox

Här kommer en sprakande nyhet från El Bil Box! Vi har nöjet att presentera vår senaste bedrift i samarbete med Siemens – nu har vår första, hypermoderna DC-laddstation blivit verklighet och installerats i Fristad, Borås!

Upptäck Den Nya Standarden för Laddning:

Denna revolutionerande DC-laddare är inte bara en teknisk landvinning – den är en game-changer för elbilister som söker snabb och bekväm laddning. Med kort laddtid och smidig betalning gör den resan längs vägarna till en lek, perfekt för de äventyrare som älskar långa resor.

DC-laddare är inte bara för dina elektroniska enheter – de är nyckeln till blixtsnabb laddning av elbilar! Med imponerande kraft levererar DC-laddare hög effekt och möjliggör betydligt snabbare laddning jämfört med traditionella AC-laddare.

Varför Den Här Laddstationen?

  • Supersnabb Laddtid:

    • Med en imponerande laddhastighet blir din elbil fulladdad snabbare än någonsin, vilket gör dina resor smidiga, effektiva och minimerar väntetiden vid stationen!
 
  • Smidig Betalning:

    • Glöm krånglig betalning! Vår nya DC-laddare erbjuder en enkel och bekymmersfri betalningsprocess, så du kan fokusera på det viktiga – din resa. På skärmen väljer du din betalmetod eller skannar QR-koden bredvid. Swish går alldeles utmärkt för en enkel och smidig betalning – inga krångliga appar krävs!
 
  • Perfekt för Långa Resor:

    • Är du redo för äventyr längs vägarna? Vår DC-laddare är skräddarsydd för att göra långa resor en fröjd – snabb, tillförlitlig och redo för alla dina äventyr.

Upplev laddhastigheter upp till 50 kW eller mer, vilket är avsevärt snabbare än de vanliga 22 kW AC-laddarna. En elbil med 60 kWh batterikapacitet kan laddas från 0% till 80% på endast 30-45 minuter – perfekt för snabba pit stops!

Notera att laddningshastigheten kan variera beroende på batteritillståndet. Delvis laddade batterier laddas snabbare. Se till att planera din laddningsstrategi med detta i åtanke.

Framtidens Laddningsinfrastruktur: En Snabb och Tillgänglig Väg Framåt

Den stigande efterfrågan på snabbladdning har satt fart på utvecklingen av vår laddningsinfrastruktur. Utforskningen av ny teknik och utbyggnaden av laddstationer gör elbilsladdning till en mer tillgänglig och användarvänlig upplevelse för alla.

Förbättrad Luftkvalitet: En Renare Väg Framåt

Elbilar med snabbladdning spelar en avgörande roll i att minska antalet förbränningsfordon på våra vägar. Genom att göra detta bidrar de till en renare luft och minskar luftföroreningar, vilket ger oss en hälsosammare och grönare framtid.

Positiv Laddningsupplevelse: Njut av Vägen med Snabb och Pålitlig Laddning

Vår DC-laddare levererar inte bara snabb och pålitlig laddning, den skapar också en positiv upplevelse för elbilister. Denna smidiga laddning främjar lojalitet mot miljövänliga alternativ och gör varje laddningsstopp till en del av det hållbara äventyret.

Upptäck framtiden för elbilsladdning – där tillgänglighet, ren luft och positiva upplevelser går hand i hand på vägen framåt!

Har du som markägare intresse av att installera DC-laddare och har några frågor?  Vi finns här för dig!