Annedalsgaragets ekonomiska förening

Göteborgs största garage

Annedalsgaragets ekonomiska förening som består av BRF Körsbäret, Stena Fastigheter och Bygg Göta, beslutade att erbjuda laddstationer till majoriteten av alla boenden med fordon inom föreningen. Efter tre år av framåtgående
interna diskussioner fick vi bidra med vårt perspektiv gällande anpassade laddstationer för fordon, därefter började resan mot ett elektrifierat garage. Vi brinner för att förädla en bra idé till en optimal energilösning. Innan projektet påbörjades kontrollerade vi elkapaciteten för garaget i ett förebyggande syfte, så att laddstationerna skulle kunna prestera maximalt under en lång tid framöver. Annedalsgaraget innehade sedan tidigare ett flertal komplexa men också tekniska lösningar som vi fick ta hänsyn till under installationen. En annan viktig faktor inför installationen var att flödestrafiken inne i garaget inte skulle stanna upp och orsaka störningar. Efter ett mycket bra samarbete med god kommunikation mellan alla iblandade parter, kunde vi tillsammans slutföra projektet med ett lyckat resultat. Idag har vi installerat över 300 laddstationer i Annedalsgaraget och vi har även säkrat upp lösningen så att elkapaciteten håller för framtiden.

"Väldigt lösningsorienterad och lyhörda för kundens önskemål. Entreprenaden genomfördes snyggt och prydligt och höll tidplanen. Arbetsplatsen var i god ordning under hela entreprenadtiden"

Annedalsgaragets ekonomiska förening (BRF KÖRSBÄRET, BYGG GÖTA, Stena Fastigheter)

Begär offert ! Fyll i formuläret så hörs vi snart!