BRF HÖNEKULLA HÖJD

En styrelsemedlem berättar:

”Jag vill passa på att tacka för ett utmärkt samarbete och leverans av vår fina Laddbox-lösning.

Vår förening är cirka 8 år gammal, med p-platser för samtliga lägenheter, utrustade med el-stolpar för värmare och dammsugning, mm. Redan för 6 år sedan fick vi vår första laddhybrid, med den befintliga el-lösning som vi då hade. Under 2019-2020 växte det till 6 laddhybrider och vi insåg att vår befintliga lösning inte skulle hålla mycket längre. Efter lite velande fram och tillbaka huruvida vi skulle  göra gradvisa uppgraderingar, kom vi fram till att det var lika bra att installera ett laddbox-system för samtliga p-platser. Våra medlemmar var hela tiden informerade och positiva, vilket motiverade oss för att gå vidare. Efter en del efterforskningar hade vi fått napp på några företag som kunde vara intressanta som total leverantörer, och mitt i detta arbete dök ni upp från ingenstans. Mimmi fick kontakt med mig, och sedan har det bara löpt på. Första grovofferten fick vi inom några dagar, helt fantastiskt. Därefter har en hel del kontakter hållits och extra undersökningar gjorts, då vår el-dokumentation över vår markanläggning inte höll måttet.

I slutet på augusti fick vi vårt 100%-ga stöd från våra medlemmar att gå på den lösning ni offererat, och det visade sig att ni kunde installera en komplett och snygg lösning snabbare än vi hoppats på och till ett pris som stämmer exakt med den offert vi fick i våras. Imponerande!

Nu har vi en lösning för samtliga p-platser som är snygg och modern. De gamla stolparna är borta och ersatta av nya. Markarbetet  och arbetet i våra el-centraler är snyggt utförda. Efter en del diskussioner kommer ni nu också att installera överspänningsskydd, mot åsknedslag och spänningstransienter. Vilket ytterligare kommer att förbättrar vår el-installation.

Så återigen ett stort tack till dig Mimmi och dig Sasha för ett genuint bra samarbete, en bra support i samband med upp starten av systemet Christoffer samt för det fina arbete som er personal genomfört, ingen nämnd och ingen glömd.”

Begär offert ! Fyll i formuläret så hörs vi snart!