Bostadsrättsföreningar

Kostnadseffektiva och administrationsfria laddlösningar för bostadsrättsföreningar.

Allt fler bostadsrättsföreningar väljer nu att öka värdet av sina bostäder och bli en attraktiv bostadsrättsförening genom att erbjuda framtidens nya självklara behov : en smart, rättvis och smidig elbilsladdning för alla medlemmar! Gå inte miste om att ni som bostadsrättsförening kan ansöka om 50% bidrag från Naturvårdsverket för alla kostnader som ingår i installationen av våra laddstationer för BRF Vi bidrar gärna med våra lösningsförslag och vill samtidigt erbjuda er en framtidssäkrad och trygg installation samt en fördelaktig offert som tål att jämföras. Våra professionella medarbetare stöttar er genom hela processen.

Elbilsladdning med uppkopplade laddstationer för bostadsrättsföreningar (BRF)

Med de uppkopplade laddstationerna för BRF kan du erbjuda dina boende en bekymmersfri och smidig elbilsladdning för deras elbilar. Genom att investera i denna innovativa teknik kan du erbjuda dina boende en bekväm och pålitlig laddning precis där de bor. Med entusiasm för en hållbar framtid och en övertygelse om att göra skillnad, ger dessa uppkopplade laddstationer för bostadsrättsföreningar möjlighet till snabbladdning, intelligent energihantering och en bekymmersfri användarupplevelse. Genom att erbjuda dina boende en effektiv laddningsinfrastruktur kan du locka till dig miljömedvetna boende och bidra till att minska koldioxidutsläppen i ditt område. Ta steget in i framtidens laddningslösningar och skapa en bostadsrättsförening som är redo för den gröna omställningen!

Installera laddbox för BRF med hjälp av bidrag från Naturvårdsverket

Nu har bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar möjlighet att dra nytta av Naturvårdsverkets Ladda bilen-stöd och få bidrag för kostnader som arbete, material, grävning och installation av laddstationer. Det har aldrig varit enklare att ta steget mot en mer hållbar framtid och samtidigt skapa mervärde för dina medlemmar.

Här är några viktiga punkter du behöver veta om detta gynnsamma bidrag:

  • Med bidraget kan du få upp till 15 000 kr per laddpunkt i investeringsstöd (upp till 50 % av den totala investeringen).
  • Alla våra laddstationer för bostadsrättsföreningar är godkända och kvalificerade för att erhålla bidraget.
  • Oavsett var din bostadsrättsförening befinner sig i landet, kan vi hjälpa till med installationen av laddboxar.
  • Vi hjälper dig genom hela ansökningsprocessen

Låt oss tillsammans ta ansvar för en grönare framtid och samtidigt dra fördel av dessa generösa bidrag för att göra en positiv förändring i din bostadsrättsförening. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en smidig och hållbar elbilsladdning som gynnar både miljön och din bostadsrättsförening.

Boka ett kostnadsfritt och förbehållslöst platsbesök med oss för platsanalys med vår elektriker och säljare

Skräddarsydd och fördelaktig offert

50% bidrag från Naturvårdsverket för den totala installationskostnaden vi hjälper gärna med ansökan

Erfarna medarbetare för varje delmoment från start till mål

Inga abonnemangskostnader eller andra avgifter!

Kostnadsfri molntjänst och APP

Full kontroll men ingen administration krävs!

Automatisk och kostnadsfri överföring av CSV- filer (elförbrukningen av varje enskild medlem) till er ekonomiska förvaltare

Individuell debitering av medlemmarna

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

(erbjudandet gäller minst 6 laddutag)