Fastighetsbolag och företag

Effektiva laddningslösningar för företag

Är ni på jakt efter en bekymmersfri och prisvärd lösning för elbilsladdning för företag? Vi har ett fantastiskt erbjudande för er! Från endast 199 kr per månad får ni tillgång till vår smarta och kostnadseffektiva laddinfrastruktur. Vi fokuserar på att erbjuda skräddarsydda, högkvalitativa laddstationer för företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Passa på och ta del av vårt oslagbara erbjudande och säkra er plats i den elektrifierade framtiden redan idag!

  • Öka fastighetsvärdet med laddinfrastruktur, utan att binda kapital
  • Tjäna pengar på laddning och uthyrning av laddinfrastruktur
  • Vi sköter all installation, administrering, support och service själva

Varför ska jag investera i elbilsladdning för mitt företag?

Genom att erbjuda elbilsladdning på ditt företag visar du ditt engagemang för hållbarhet och minskade koldioxidutsläpp. Elbilar är mer miljövänliga än bensin- eller dieselbilar eftersom de inte släpper ut några avgaser vid användning.

I takt med att elbilar blir allt vanligare och förväntas dominera fordonsmarknaden i framtiden, kan ditt företag positionera sig genom att investera i laddinfrastruktur för att möta den ökade efterfrågan på möjligheten att ladda elbilar. Det kan hjälpa till att främja företagets rykte och vara ett steg mot att säkra sitt företag för framtiden.

Installera laddbox för företag med hjälp av bidrag från Naturvårdsverket

Nu har företag möjlighet att dra nytta av Naturvårdsverkets Ladda bilen-stöd och få bidrag för kostnader som arbete, material, grävning och installation av laddstationer för ditt företag. Det har aldrig varit enklare att ta steget mot en mer hållbar framtid och samtidigt skapa mervärde för dina medlemmar.

  • Med bidraget kan du få upp till 15 000 kr per laddpunkt i investeringsstöd (upp till 50 % av den totala investeringen).
  • Alla våra laddstationer och laddstolpar för företag är godkända och kvalificerade för att erhålla bidraget.
  • Oavsett var ditt företag befinner sig i landet, kan vi hjälpa till med installationen av laddboxar.
  • Vi hjälper dig genom hela ansökningsprocessen

Låt oss tillsammans ta ansvar för en grönare framtid och samtidigt dra fördel av dessa generösa bidrag för att göra en positiv förändring på ditt företag. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en smidig och hållbar elbilsladdning som gynnar både miljön och ditt företag.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

(erbjudandet gäller minst 6 laddutag)

Följande ingår i vårt All Inclusive erbjudande från 199 kr per månad

Låt oss hjälpa dig!

Ring: 010-188 07 80
sales@elbilbox.se

Erbjudandet gäller vid installation av minst 6 ladduttag 

Väldigt lösningsorienterad och lyhörda för kundens önskemål. Entreprenaden genomfördes snyggt och prydligt och höll tidplanen. Arbetsplatsen var i god ordning under hela entreprenadtiden

Begär offert ! Fyll i formuläret så hörs vi snart!