Samfällighetsföreningar

Rättvis laddning för samfällighetsföreningar!

Laddstolpar för samfälligheter – Enkelt och hållbart val för alla fastighetsägare

Samfällighetsföreningar underhåller vissa gemensamma ytor tillsammans eftersom de ägs av alla fastighetsägare. Genom att installera laddstolpar kan samfälligheter erbjuda sina medlemmar bekväm och pålitlig laddning för sina elfordon. Att tänka på är att installationen måste rymmas inom anläggningsbeslutet, vilket specificerar vilka möjligheter som finns för installation av laddstolpar för samfälligheten. För att få rätt information som gäller just er anläggning rekommenderar vi att ni kontaktar Lantmäteriet.

En smidig process för laddstolpar i samfälligheter

Det kan dock uppstå en process för att få tillstånd att installera laddstationer på samfällighetens parkering om inte alla fastighetsägare är överens. För att underlätta denna process har regeringen tagit initiativ genom att ge Energimyndigheten, tillsammans med Boverket och Lantmäteriet, i uppdrag att föreslå åtgärder för en enkel och smidig installation av laddstationer för alla i framtiden. Vi på EL BIL BOX följer uppmärksamt utvecklingen och bevakar svaret från regeringen.

Regeringens handlingsplan för förbättrade möjligheter för hemmaladdning av elfordon

För att lära dig mer om de förbättrade möjligheterna för hemmaladdning av elfordon och den övergripande klimatpolitiska handlingsplanen rekommenderar vi att du besöker regeringens hemsida. Där hittar du information om hur regeringen aktivt arbetar för att underlätta laddningsinfrastrukturen och främja hållbar mobilitet. EL BIL BOX är engagerade i att erbjuda innovativa och pålitliga lösningar för laddning av elfordon och vi är glada över regeringens satsningar på detta område.

EL BIL BOX – Din partner för laddningslösningar i samfällighetsföreningar

EL BIL BOX är experter inom området för laddningsinfrastruktur och har lång erfarenhet av att installera laddstolpar i samfälligheter. Vi kan hjälpa er att navigera genom installationsprocessen och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just era behov. Vår kunniga personal finns alltid tillgänglig för att besvara era frågor och ge er den bästa rådgivningen. Kontakta oss på EL BIL BOX idag för att ta nästa steg mot att göra er samfällighetsförening redo för framtidens elfordon och en grönare framtid!

Boka ett kostnadsfritt och förbehållslöst platsbesök med oss för platsanalys med vår elektriker och säljare

Skräddarsydd och fördelaktig offert

50% bidrag från Naturvårdsverket för den totala installationskostnaden vi hjälper gärna med ansökan

Erfarna medarbetare för varje delmoment från start till mål

Inga abonnemangskostnader eller andra avgifter!

Kostnadsfri molntjänst och APP

Full kontroll men ingen administration krävs!

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

(erbjudandet gäller minst 6 laddutag)